Geen tijd? Geen zin? Knikkende knieën?
Bang dat je je website sloopt?
Vastgelopen in Elementor?
Jouw website niet door Brand it up laten bouwen?

een hekel aanWebsite Onderhoud?Laat mij het doen!

Laat het onderhoud aan jouw website snel, professioneel en overzichtelijk door mij uitvoeren zodat je tijd overhoud om aan andere dingen te besteden!

Geen tijd? Geen zin? Knikkende knieën?
Bang dat je je website sloopt?
Vastgelopen in Elementor?
Jouw website niet door brand it up laten bouwen?

een hekel aanWebsite Onderhoud?Laat mij het doen!

Laat het onderhoud aan jouw website snel, professioneel en overzichtelijk door mij uitvoeren zodat je tijd overhoud om aan andere dingen te besteden!

Wat is een Strippenkaart voor onderhoud?

Met een strippenkaart kan je al die vervelende klusjes waar je zelf geen tijd of zin in hebt uitbesteden. Strippenkaarten koop je vooraf in voor meerdere uren. Je kiest zelf welke strippenkaart je wilt hebben. Hoe meer uur je in 1 keer inkoopt, hoe hoger je korting per uur.

Het verbruik gaat per kwartier. Zo betaal je nooit te veel. Ben ik ergens 25 minuten mee bezig? Dan gaan er 2 strippen van je kaart af.

Ik zorg er iedere maand rond de 1e én de 15e voor dat jouw website weer helemaal up to date is. 

De volgende werkzaamheden vallen onder de strippenkaarten

Het maken van een Backup (zorg ervoor dat dit in je hostingpakket is inbegrepen)

Het draaien van openstaande updates

Indien nodig het onmiddellijk draaien van cruciale updates van plugins met een bekend beveiligingsrisico.

Kleine aanpassingen aan bestaande pagina’s.

Blogs en/of producten plaatsen (deze dienen uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de onderhoudsdatum te zijn aangeleverd).

Het stellen van vragen over Elementor. De “hoe doe ik” vragen.

Overige kleine aanpassingen of spoedopdrachten in overleg.

Waar kan ik uit kiezen?

Hoe meer uur je in totaal afneemt, hoe hoger je korting wordt.
(Heb jij je website door Brand it Up laten bouwen en heb je geen aanpassingen gedaan aan je website? Klik dan hier voor extra korting)

Mijn standaard uurtarief voor losse uren is 75,- excl BTW.  De tarieven voor strippenkaarten zijn:

Uurtarief € 60,-

Uurtarief € 55,-

Uurtarief € 50,-

In het volgende scherm kan je een keuze maken uit deze strippenkaarten.

Het verbruik van strippen

Om voor jou inzichtelijk te houden hoeveel strippen er nog op je kaart openstaan kan je de strippenkaarten terugvinden in je account. Je ziet hier hoeveel strippen er verbruikt zijn en wanneer deze verbruikt zijn. Ben je bijna aan het einde van je strippenkaart? Dan krijg je van mij een mailtje en kan je een nieuwe aanschaffen of het onderhoud stopzetten.

Wil je specifieker weten waar je strippen aan op zijn gegaan? Stuur me dan even een mail, dan krijg je van mij een uitgebreider overzicht. 

Mochten er bijzonderheden zijn tijdens het onderhoud dan stel ik je hiervan op de hoogte.

Vragen waar je misschien nog mee zit:

2x in de maand. Meer of minder gaat in overleg. Het onderhoud voeren we uit op vaste momenten. Dit is altijd rond de 1e van de maand en rond de 15e.

Na afname van de strippenkaart ontvang je van mij een mail. Hierin vraag ik je om een aantal zaken door te geven en te regelen. Wil je dat ik blogs en/of producten voor je plaats? Geef dit dan door. Ik zorg er dan voor dat je een mapje op mijn Google Drive krijgt waar je deze documenten in kan plaatsen. Heb je nieuw materiaal? Geef het dan een dag of 5 van tevoren even door, dan kan ik er rekening mee houden in mijn planning.

Heb je een spoedje? Neem dan even contact op, dan kijk ik of ik het tussendoor voor je op kan pakken.

Nee, het bouwen van volledige pagina’s valt niet onder je strippenkaart. De strippenkaart is echt bedoeld voor terugkerend onderhoud, kleine taken en het stellen van Elementor gerelateerde vragen. Uiteraard kan ik wel een nieuwe pagina voor je bouwen. Neem daarvoor even contact met me op, dan kijken we samen wat je nodig hebt en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Jazeker! Ook voor het stellen van vragen kan je terecht binnen je strippenkaart.

Korte vragen kunnen tussendoor. Wanneer ik denk dat ik meer tijd kwijt ga zijn aan het beantwoorden van jouw vraag dan laat ik dit weten en plannen we hier even een moment voor in.

Gemiddeld zijn dit er 1 tot 2 per keer, puur voor het onderhoud. Soms ben ik binnen 10 minuten klaar, soms zijn er wat meer updates of verschuift er iets aan de voorkant van je website na een update en dan ben ik wat langer bezig. Ik zorg er altijd voor dat jouw website werkt zoals het hoort. Voor academy’s en andere grote websites kan het onderhoud wat langer duren omdat hier meer koppelingen inzitten en onderhoud met meer voorzichtigheid plaats moet vinden.

Heb je aanpassingen of iets anders dan het draaien van updates? Dan ben ik gemiddeld langer bezig

Dan herstel ik dat meteen. Het kan zijn dat ik iets over het hoofd zie, dat er iets is verschoven of niet helemaal werkt zoals het deed. 9 van de 10 keer pik ik die dingen er uit maar omdat ik niet iedere website 100% van binnen en van buiten ken (ja óók als ik ze zelf heb gebouwd) kan het zijn dat ik iets over het hoofd zie. Stuur me even een mailtje, dan verhelp ik dit zo snel als ik kan voor je.

Liever niet, of in ieder geval in overleg. Als ik jouw installatie eenmaal ken kan ik je helpen met het kiezen van de juiste plugins. Zo kunnen we voorkomen dat je dubbele functionaliteiten op je website hebt of dat bepaalde plugins elkaar gaan tegenwerken. Voorkomen is beter dan genezen 😉 Ik kan plugins installeren tijdens het onderhoud of ik help je de juiste plugin te kiezen zodat je het daarna zelf doet. 

Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig, tenzij ze eerder op zijn 🙂